Tres detinguts per desordres públics en les manifestacions contra l'empresonament de Hasél a Sabadell

La policia catalana deté un total de cinc persones aquest dijous, també a Vilanova i la Geltrú

Un moment de la protesta a Sabadell
Un moment de la protesta a Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
25 de març del 2021
Actualitzat a les 20:29h
Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dijous, tres persones pels aldarulls a les manifestaciones que es van organitzar el passat mes de febrer a Sabadell en contra de l'empresonament de raper lleidatà Pablo Hasél

Dels tres arrestats, dos són nois entre 20 i 21 anys, de nacionalitat espanyola, i se'ls acusa d'un delicte de desordres públics i incendi. En el cas de la tercera persona, la policia catalana no ha donat més detalls, encara que a tots se'ls relaciona pels mateixos fets.

Sobre els dos primers, els Mossos han explicat que un cop fetes les diligències policials pertinents han quedat en llibertat a l'espera de ser citats pel jutge. La investigació continua oberta i no s'han descartat noves detencions.

Cinc detencions

Aquest dijous s'han practicat un total de cinc detencions, aquestes cal sumar-hi dues més a Vilanova i la Geltrú. A les vuit del matí, agents del cos s'han endut un jove de 19 anys i un menor d'edat, els dos de nacionalitat espanyola, relacionats amb els aldarulls dels dies 23 i 24 de febrer a la capital del Garraf. Se'ls investiga per llançaments contra la línia policial com a presumptes autors d'un delictes de desordres públics. El menor ha passat a Fiscalia de Menors, que ha determinat que queda en llibertat. L'altre detingut passarà a disposició judicial properament.