L'OSV reprèn la gira de Semana Santa amb el «Rèquiem» de Mozart

Arrencarà aquest divendres al Teatre La Faràndula

El Festival de valsos i danses de l'OSV del 2019
El Festival de valsos i danses de l'OSV del 2019 | Lorenzo Duaso
NacióSabadell
24 de març del 2021
Actualitzat a les 16:20h

L'Orquestra Simfònica de Vallès (OSV) reprendrà la gira de Setmana Santa, suspesa l'any passat pel coronavirus, que arrencarà al Teatre La Faràndula de Sabadell i visitarà el Palau de la Música Catalana ​​i l'Auditori Enric Granados de Lleida.

Serà a partir d'aquest divendres quan encetarà a La Faràndula i seguirà el cap de setmana, amb dos concerts, el dies 27 i 28, al Palau de la Música, i acabarà l'11 d'abril a la capital del Segrià.  

L'orquestra interpretarà el Rèquiem de Mozart amb el Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados, acompanyat per les veus de la soprano Marta Mathéu, la mezzosoprano Gemma Coma-Alabert, el tenor Albert Casals i Toni Marsol (baríton). Estaran sota la direcció del director de l'OSV, Xavier Puig, i acompanyats per la companyia.

Es tracta d'un "dels projectes bandera" de la companyia, que arriba al seu desè aniversari i que busca la participació de diferents cors catalans, amb la seva implicació en l'àmbit organitzatiu i musical en l'esdeveniment.

Aquesta iniciativa transversal arriba aquest 2021 als 10 anys des de la seva posada en marxa i durant la seva història ha recorregut diferents punts de Catalunya -a excepció de 2020, quan va ser cancel·lada per la pandèmia-.