500 persones prenen part al Cocido de San Sebastián de los Ballesteros

La Font de Can Rull va acollir la tradicional jornada festiva de l'entitat sabadellenca | El president de l'agrupació, Joaquín Lesmes, afirma que l'ens cordovès també se sent català i sobretot sabadellenc

Redacció
19 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:30h
Imatge de la jornada que es va celebrar a la Font de Can Rull
Imatge de la jornada que es va celebrar a la Font de Can Rull | Juanma Peláez

Imatge de la jornada que es va celebrar a la Font de Can Rull. Foto: Juanma Peláez


Més de 500 persones van participar aquest diumenge al Cocido Andaluz que l'agrupació cordovesa San Sebastián de los Ballesteros va organitzar a la Font de Can Rull.  La tradicional festa gastronòmica que l'entitat regional duu a terme a la ciutat cada tardor i que va comptar amb la presència de regidores i regidors de diversos grups municipals, així com de representants d'entitats culturals i regionals de la ciutat. Abans de la degustació del Cocido Andaluz, van amenitzar la trobada els grups de ball de l'agrupació.

Joaquín Lesmes, President de l'Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros, va expressar el seu agraïment per la nombrosa presència ciutadana: "Tanta gent a la Font de Can Rull ens demostra la voluntat de molts sabadellencs de compartir plegats les nostres arrels andaluses".

Lesmes assegura que tot i que l'entitat és de Córdoba, els seus membres també se senten catalans i principalment de Sabadell: "Procurem fer el màxim d'activitats que uneixen les comunitats que ens sentim pròpies", afirma.