Quatre denunciats per positiu en alcoholèmia i saltar-se el toc de queda durant el cap de setmana

Tres conductors més van ser denunciats per negar-se a fer-se les proves

Un control policial
Un control policial | Juanma Peláez
Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat el 23 de març a les 8:49h
La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat aquest cap de setmana tres conductors per donar positiu en les proves d'alcoholèmia i uns altres tres per negar-se a fer-se-la quan se'ls va requerir. 

El primer denunciat per un delicte contra la seguretat viària i alcoholèmia positiva es va produir el diumenge, 21 de març, a les 16.25 hores, quan els Mossos d'Esquadra van requerir la presència de la Policia per fer una prova d'alcoholèmia a un conductor al carrer Boccaccio amb plaça Mil·lenari; una prova que va resultar positiva amb una taxa d'1,11 mg/l, més del quàdruple de la màxima permesa.

Al vespre, a les 20.15 hores, un vehicle va col·lidir amb dos turismes aparcats al carrer de Sant Ferran perquè el conductor s'havia desviat de la seva trajectòria. Els agents li van fer la prova d'alcoholèmia, que va ser positiva i amb una taxa de 0,89 mg/l. En l'accident no hi va haver cap ferit, i l'acompanyant del conductor es va fer càrrec del turisme.

La matinada de diumenge a dilluns, a la 1.05, els agents van aturar un turisme al carrer de la Selva i van fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar 0,50 mg/l. En aquest cas, a més, el conductor va ser denunciat per incomplir les restriccions de mobilitat nocturna.

Dos conductors denunciats per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia

La matinada de divendres a dissabte, la Policia Local va rebre un avís d'una persona que es trobava estesa a terra al carrer de Juli Garreta, i en arribar van veure que es tractava d'un jove que havia caigut del seu vehicle de mobilitat personal, i que a més presentava símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol. El noi, però, es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia, per la qual cosa va ser denunciat administrativament. 

La matinada del diumenge, la Policia va denunciar dues persones més per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia: una al carrer Himàlaia - la prova orientativa va donar un resultat de 0,45 mg/l i el conductor no va voler fer-se les proves posteriors - i un altre al carrer de Rocafort. 

Els fets van passar a la 1.25 i a les 2.51 hores de la matinada, amb la qual cosa els dos conductors i  els seus acompanyants van ser denunciats, també, per incomplir les restriccions de mobilitat nocturna.