L'empresa catalana Gabarró trasllada la seva seu central a Polinyà

El grup concentra els magatzems, la producció i les oficines en un mateix espai, després d'una inversió de 10 milions d'euros

Les noves instal·lacions de Gabarró a Polinyà
Les noves instal·lacions de Gabarró a Polinyà | Cedida
Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 11:43h
L'empresa catalana Gabarró, especialitzada en la transformació i distribució de materials de fusta, bambú i pedra acrílica ha traslladat la seu central de Sabadell al municipi de Polinyà, on ja disposava d'un magatzem. La companyia ha invertit deu milions d'euros a ampliar les instal·lacions, que ara concentraran la producció, una part de l'emmagatzematge i també les oficines, i incorporaran un showroom perquè els clients coneguin els productes que elaboren.

La nova seu es troba al costat de l'autopista AP-7 i ocupa una superfície de 38.000 metres quadrats, dels quals gairebé la meitat - 17.500 metres quadrats - corresponen a l'emmagatzematge. D'aquests, 5.500 són de les naus antigues i 12.000, de nova construcció.

L'espai es divideix en sis naus de vuit metres d'alçada i estan equipades amb nous sistemes de telecomunicacions, seguretat i protecció per tal de poder funcionar de forma ininterrompuda les 24 hores del dia, amb tres torns de feina.

Al costat del magatzem es troba la nau de producció, un pàrquing per a empleats i un edifici de cinc plantes d'oficines, que s'ha batejat amb el nom Gabarró Parc. A les oficines hi haurà els serveis de direcció, generals i de venda per a Catalunya, a més d'un espai de 300 metres quadrats que s'utilitzarà com a showroom.

Aquest canvi de seu permetrà a l'empresa agilitzar el subministrament des de Polinyà a la resta de magatzems que té l'empresa a Benifaió (València), Fuenlabrada (Madrid), Gayà (Baix Llobregat), Màlaga, Santiago de Compostela (A Coruña) i Vitòria (Àlaba).