FOTOS «Ni oblit ni perdó»: nou mural de Werens a Sabadell

Es troba en la renovada plaça Lluís Subirana i Rebolloso

La nova creació artística de Werens
La nova creació artística de Werens | Albert Hernàndez
NacióSabadell
17 de març del 2021
Actualitzat a les 16:08h
Un altre racó de Sabadell ha quedat marcat pel talent de l'artista local Werens. Ha fet un mural sobre la resta d'un bloc que hi ha a la renovada plaça Lluís Subirana i Rebolloso, al barri de la Creu Alta. El característic traç del sabadellenc va acompanyat d'una frase: "Ni oblit ni perdó". 

La nova obra, feta en un espai d'uns quatre metres d'alçada, hi ha representat un policia que carrega, i apunta, amb una pistola de foam, envoltat de flors i una sobresurt d'entre la resta per plantar-se, mai millor dit, davant l'arma. 
 

El text del grafit de Werens Foto: Albert Hernàndez

Un agent amb una pistola de foam Foto: Albert Hernàndez


Una creació artística de Werens, com d'altres que ha firmat, alineades amb l'actualitat, en un context de protestes arran de l'empresonament del raper Pablo Hasél i que ha portat enfrontaments entre manifestants i policies als carrers. 

Werens té diversos grafits per la ciutat, clarament reconeixibles i especialment un, per la seva mida: el mural al passeig de Can Feu. El va fer el 2017, poc després de la celebració del referèndum de l'1-O i de l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.