El grup CASSA dona més de 12.000 euros a la investigació contra el coronavirus

La meitat provenen del canvi de la factura del paper al format digital

Investigació en un laboratori
Investigació en un laboratori | Eurecat/ACN
NacióSabadell
18 de març del 2021
El grup CASSA ha donat 12.860 euros en la investigació contra el coronavirus. Uns recursos que, a parts iguals, han anat per a l'assaig clínic #JoEmCorono de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i al projecte YCOVID-19 impulsat per l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT).

Els 6.430 euros que aniran cap a l'hospital badaloní han sortit del mateix nombre de clients de la companyia que han canviat de la factura en paper a la digital, des del passat mes de març i fins al desembre. Una modificació que no ha suposat cap cost per a l'usuari i s'ha traduït en un euro al treball científic. 
 
A més, el grup ha decidit doblar la quantitat total recaptada en la campanya -uns altres 6.430 euros- per destinar-la al projecte YCOVID-19 del Taulí, que té com a objectiu desenvolupar un test ràpid de diagnosi de la infecció per SARS-COV-2 fiable i amb obtenció del resultat en 10 minuts.

El president del Grup CASSA, Enric Blasco, ha afirmat que “6.430 persones implicades i compromeses han fet possible 12.860 euros directes a la investigació científica, que és la nostra gran esperança per guanyar la batalla al coronavirus”.

En l'actualitat hi ha més de 36.000 clients amb la factura en línia, que és molt més sostenible que la tradicional i també més ràpida i segura. Amb aquesta iniciativa, la companyia ha volgut contribuir en la lluita contra la Covid-19 promovent la col·laboració entre la ciutadania i l'empresa, i també conscienciar sobre la importància de reduir la petjada en el medi ambient, promovent hàbits sostenibles com la reducció del consum de tinta i paper.