La Joventut de la Faràndula suspèn la temporada 2020-2021

L'entitat tenia previst fer tres de les quatre funcions habituals de la temporada estable

El musical "Rapunzel", representat al Teatre la Faràndula
El musical "Rapunzel", representat al Teatre la Faràndula | Juanma Peláez
NacióSabadell
15 de març del 2021
La Joventut de la Faràndula ha decidit suspendre la temporada 2020-2021, després que amb les restriccions actuals del Procicat s'hagin vist obligats. D'aquesta manera, l'entitat allarga aquesta situació que va engegar fa un any, quan amb l'esclat de la pandèmia va cancel·lar la seva activitat.

Aquest curs estava previst portar a l'escenari tres de les quatre funcions habituals de la temporada estable de l'entitat. Els Pastorets es van haver de suspendre per la impossibilitat de dur-la a terme amb les mesures restrictives i a causa "d'aquestes mateixes, que encara no s’han relaxat, no podrem pujar a l’escenari". 

Això vol dir que ni les obres el Préssec Gegant ni l’estrena d’Aladí, que continua sense conèixer el públic degut a la pandèmia, ja que es va haver d’ajornar la temporada passada, es faran. "Tot i les moltes setmanes de feina i reiterats intents de guiar cap a bon port els diversos muntatges", les circumstàncies actuals "ens obliguen a suspendre", ha assenyalat la Joventut de la Faràndula, però ha garantit que "seguirem lluitant per tornar la temporada vinent".