Set detinguts i més de 1.200 plantes de marihuana decomissades en dos operatius a Sant Llorenç Savall i Sabadell

És la tercera acció policial en els últims 15 dies a la capital vallesana

Una de les plantacions trobades
Una de les plantacions trobades | Policia espanyola
NacióSabadell
12 de març del 2021
Actualitzat a les 14:15h
La policia espanyola ha desmantellat en poc menys d'una setmana tres plantacions de marihuana al Vallès Occidental, dues a Sabadell i una a Sant Llorenç Savall. S'han detingut a set persones i decomissades més de 1.200 plantes.  

La primera va ser localitzada l'última setmana de febrer en un habitatge a Sant Llorenç Savall on es cultivaven 1.165 plantes. En aquesta operació van ser detingudes quatre persones. En la segona, duta a terme els primers dies de març a Sabadell, es van descobrir dues plantacions més en dos habitatges molt pròxims, situats al mateix carrer, separats per poc més de 100 metres.

En aquest cas, la policia va detenir tres persones i va comissar 92 plantes i 2,4 quilos de cabdells de marihuana. Tot i així, els investigadors han apuntat que tot fa indicar que "el gruix" de la droga ja s'havia collit perquè, hi havia 26.700 euros en efectiu, que segurament procedia de la venda. A més, la infraestructura estava preparada per a una major producció.

Els detinguts a la capital vallesana tenen entre 58 i 60 anys i residien als immobles que es van escorcollar i on hi havia els cultius, ja que se'n cuidaven. 

Es tracta de la tercera actuació policial que es coneix d'aquests últims dies a la ciutat. Aquest dimecres, la Policia Municipal de Sabadell va localitzar més d'un miler en un domicili de Gràcia, la setmana passada 158 en un edifici del centre i fa dues setmanes gairebé 200 al barri de Merinals