L'arquebisbat de Barcelona alerta de misses il·legals d'un capellà expulsat a Cerdanyola

Ho fa en una parròquia del Parc Natural de Collserola

NacióDigital
09 de març del 2021
Actualitzat el 10 de març a les 0:06h
L'arquebisbat de Barcelona alerta que un capellà expulsat de l'estat clerical està celebrant misses a Cerdanyola del Vallès. Així ho va informar, fa uns dies, en un comunicat i que Religión Digital situa a l'ermita de Can Cerdà, que es troba al Parc Natural de Collserola. 

Davant d'aquesta situació, l'arquebisbat demana als fidels "que evitin curosament l'assistència i participació en el culte ni a l'espai indicat ni enlloc" amb aquesta persona. També recorda que està "estrictament prohibit" que qualsevol clergue de l'arxidiòcesi celebri culte en aquest lloc.

Així mateix, el bisbat detalla que s'ha obert un altre espai "il·lícit" al carrer Bailèn, a Barcelona, amb el nom de Capella de la Immaculada Concepció. Segons precisa, "no compta amb cap autorització de l'arquebisbat per a la seva obertura ni perquè s'hi pugui celebrar el culte en nom de l'Esglèsia catòlica".

A més, aquesta persona en qüestió el celebra habitualment un antic clergue de la diòcesi d'Alcalà d'Henares, Miguel Ángel B., que va ser expulsat de l'estat clerical el juliol del 2017 i que va interposar una denúncia contra el cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella.