Sabadell destinarà 350.000 euros a adequar el solar del futur Institut Narcisa Freixas

Es tracta d'uns terrenys de 4.380 metres quadrats

Sabadell durant el toc de queda
Sabadell durant el toc de queda
NacióSabadell
09 de març del 2021
L'Ajuntament de Sabadell ha aprovat, a través de la Junta de Govern Local, destinar 350.000 euros per a l'adequació d'un solar de 4.383,65 metres quadrats per a la posterior construcció del nou Institut Narcisa Freixas i Cruells. L'espai està situat entre la carretera de Barcelona i els carrers dels Calders i de Martí l'Humà.

L'actuació es fa en base a un acord entre el consistori i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per construir el nou edifici que ha de substituir l'actual institut, ara ubicat provisionalment en uns mòduls prefabricats al carrer de Fra Luis de León, que ofereix dues línies d'ESO.

En el futur, el centre disposarà de tres línies i ajudarà a millorar l'oferta d'ensenyaments d'educació secundària obligatòria i de batxillerat de la zona sud de la ciutat.

L'Ajuntament assenyala en un comunicat que està treballant en la cessió definitiva del solar perquè la Generalitat avanci el procés per a iniciar la construcció "quan abans millor", ja que la necessitat és posar en funcionament l'equipament per al curs 2023-2024.