Anna Vidal, primera presidenta de la història de la Joventut de la Faràndula

Arriba al càrrec amb la major participació en una cita electoral a l'entitat

La nova presidente de l'entitat cultural
La nova presidente de l'entitat cultural | Joventut de la Faràndula
Redacció
08 de març del 2021
La Joventut de la Faràndula tindrà, per primera vegada a la història, una dona al capdavant de l'entitat. Anna Vidal s'ha convertit, després de celebrar-se les eleccions a la presidència, en la primera en exercir aquesta responsabilitat i agafa el relleu de Salvador Peig, que ha desenvolupat les tasques els últims anys.

Les eleccions s’han organitzat aquest diumenge i, a més, han comptat amb un rècord de participació. El 82% dels socis de la Joventut de la Faràndula han fet ús del seu vot, amb aquest resultat: 118 vots a favor, 13 en contra, 4 en blanc i 2 nuls.

L'escollida nova presidenta ha manifestat que arriba "amb ganes, il·lusió i determinació" i ha destacat que ha mirat d’envoltar-se d’un equip paritari, "amb gent de totes les edats i opinions, amb esperit crític, en el bon sentit de la paraula, i amb experiència en cada sector, per mostrar la màxima diversitat possible i que tothom s’hi pugui sentir representat".

Els comicis s'haurien d'haver celebrat el mes de març de 2020, però l'esclat de la pandèmia, amb l'activació de l'estat d'alarma i la pràctica paralització de tots els sectors, especialment el cultural, van obligar ajornar-los. El mandat de Vidal començarà al final d’aquesta temporada i s'allargarà durant quatre més, amb la finalitat de treballar perquè "segueixi assolint èxits i mantingui el bon nom que ara té".