coronavirus

Els jardins de l'Espai Cultura tornen a estar oberts

Durant els mesos de tancament s'ha aprofitat per fer-ne millores

per NacióSabadell , 5 de març de 2021 a les 15:00 |
Els jardins durant el període de tancament | Albert Hernàndez
Els jardins de l'Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell tornen a estar oberts des d'aquest divendres, després d'uns mesos tancats per les mesures dictades per les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19, que afectaven aquests espais així com parcs privats.

Durant aquestes setmanes tancat al públic, s'ha aprofitat per fer tasques de rehabilitació i de les estructures, dutes a terme per membres del Centre de treball especial CIPO. Com ara, s'ha actuat sobre les canalitzacions, s'ha pintat la façana posterior de l'antiga seu de Caixa Sabadell al carrer de Gràcia, s'han fet millores en el disseny paisatgístic del jardí, replantat part de la vegetació i arranjat camins, entre d'altres. 


Els horaris del jardí seran de dilluns a divendres, de 12 a 18 hores, dissabte des de les 11 i fins a la mateixa hora de tancament i diumenge des de les 11 i fins a les 14 hores. 

A l'estiu aquest emplaçament, i coincidint amb una baixa incidència del virus i relaxació de les mesures, va ser protagonista amb sopar i concerts. Una iniciativa que va tenir tan bona acollida que es va allargar els mesos de setembre i octubre


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació