teatre

L'èxit d'uns dels creadors de «Plats bruts» arriba al Teatre Principal

Es va recuperar al 2019, amb més de 13.000 espectadors la primera temporada

per NacióSabadell , 4 de març de 2021 a les 19:00 |
Els actors de l'obra | Ajuntament de Sabadell
Aquest divendres, a partir de les 20 hores, el Teatre Principal acollirà la funció de Kràmpack, l'estrena com a dramaturg de Jordi Sànchez, el personatge del Lopes de la sèrie televisiva Plats Bruts. Un títol que va crear fa més de dues dècades l'actor i que des de 2019 corre pels escenaris d'arreu. 

Una creació, en la qual els papers que representaven el mateix Sànchez, Joel Joan, Mònica Glaenzel / Ester Formosa i Eduard Fernández, ara, i sota la direcció de Pep Anton Gómez, van a càrrec de, també cares conegudes de les sèries catalanes, com Jaume Casals que apareixia a La Riera, Mikel Iglesias a Polseres vermelles, Lídia Casanova i Àlex Ferré.


Una història de quatre amics que se’n van a viure junts i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sitcom dels anys 1990, com Friends, Frasier o la mateixa Plats bruts, amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.


Kràmpack va tornar la cartellera el 2019 i després de la primera temporada va aplegar més de 13.000 espectadors. A més, va assolir la xifra de 50.000 espectadors, al llarg de quatre temporades a La Villarroel, i va fer estada a Madrid en dues ocasions (1996 i 2002), així com a Caracas.   

S’havia de representar a Ca l’Estruch però que ha canviat d’ubicació per permetre més aforament a la sala en temps de pandèmia. 

 

Participació