L'èxit d'uns dels creadors de «Plats bruts» arriba al Teatre Principal

Es va recuperar al 2019, amb més de 13.000 espectadors la primera temporada

Els actors de l'obra
Els actors de l'obra | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
04 de març del 2021
Actualitzat a les 22:42h
Aquest divendres, a partir de les 20 hores, el Teatre Principal acollirà la funció de Kràmpack, l'estrena com a dramaturg de Jordi Sànchez, el personatge del Lopes de la sèrie televisiva Plats Bruts. Un títol que va crear fa més de dues dècades l'actor i que des de 2019 corre pels escenaris d'arreu. 

Una creació, en la qual els papers que representaven el mateix Sànchez, Joel Joan, Mònica Glaenzel / Ester Formosa i Eduard Fernández, ara, i sota la direcció de Pep Anton Gómez, van a càrrec de, també cares conegudes de les sèries catalanes, com Jaume Casals que apareixia a La Riera, Mikel Iglesias a Polseres vermelles, Lídia Casanova i Àlex Ferré.

Una història de quatre amics que se’n van a viure junts i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sitcom dels anys 1990, com Friends, Frasier o la mateixa Plats bruts, amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.


Kràmpack va tornar la cartellera el 2019 i després de la primera temporada va aplegar més de 13.000 espectadors. A més, va assolir la xifra de 50.000 espectadors, al llarg de quatre temporades a La Villarroel, i va fer estada a Madrid en dues ocasions (1996 i 2002), així com a Caracas.   

S’havia de representar a Ca l’Estruch però que ha canviat d’ubicació per permetre més aforament a la sala en temps de pandèmia.