seguretat

Castellar i Sant Llorenç Savall volen més presència policial per l'increment del trànsit pel confinament comarcal

També alerten de la presència d'autocaravanes i furgonetes que pernocten a Sant Llorenç Savall

per NacióSabadell , 5 de març de 2021 a les 10:00 |
Un tram de la carretera B-124 | Juanma Peláez
Els alcaldes de Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall, Ignasi Giménez i Joan Solà, han reclamat aquest una major presència dels Mossos d'Esquadra al tram de la carretera B-124 que separa els dos municipis. Els dos batlles han denunciat que el trànsit en aquesta via, que és porta d'accés al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, s'ha intensificat "exponencialment" arran del confinament comarcal, donat que molts vallesans busquen plans sobretot pel cap de setmana sense necessitat de sortir de la comarca.

Les dues localitats han assenyalat que en les darreres setmanes han incrementat els accidents en aquesta carretera, elevant-se en una desena en els darrers dies. En una carta enviada a l'intendent cap de l'Àrea Bàsica Policial de Sabadell, els dos ajuntaments han fet constar que entre els sinistres de les darreres setmanes hi destaquen dos xocs frontals que van tenir lloc el passat diumenge, 28 de febrer.


Els dos consistoris han determinat que no solament s'ha intensificat el trànsit en aquest tram, sinó que també s'ha pogut apreciar un número significatiu d'autocaravanes i furgonetes que pugen a Sant Llorenç Savall a pernoctar.

És per aquest motiu que han demanat que la Generalitat s'impliqui en els operatius de control de trànsit, no només de la B-124 sinó també de la C-1415, entre Terrassa i Castellar, també molt transitada.

 

Participació