L'Ajuntament de Sabadell espera signar un nou conveni amb Protecció Civil abans de l'agost

El ple aprova una moció per assumir les despeses de consum i manteniment de l'espai que ocupen

Voluntaris de Protecció Civil repartint mascaretes
Voluntaris de Protecció Civil repartint mascaretes | Adrià Costa
02 de març del 2021
Actualitzat a les 21:23h
L'Ajuntament de Sabadell espera signar un nou conveni amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Bravo de la ciutat abans de l'agost. Així ho ha anunciat el tercer tinent d'alcaldessa, Jesús Rodríguez, durant la celebració del ple de març, dut a terme aquest dimarts, quan es debatia una moció, presentada per Cs, per millorar les condicions d'aquests voluntaris.

Un nou acord que ha de permetre seguir comptant amb aquest servei a la ciutat amb garanties. El regidor de la formació taronja, José Luis Fernández, ha recordat la tasca d'aquest grup durant la pandèmia i ha subratllat la importància del nou pacte. La proposta de Cs, a més, ha demanat unes altres condicions i que el consistori assumeixi "les despeses de consum i manteniment de l'espai de titularitat municipal que ocupen".

La regidora de la Crida, Anna Lara, que ha aplaudit la feina d'aquest grup, ha advertit del "greuge comparatiu" que es pot establir amb d'altres entitats de la ciutat que "si faltessin, tindríem un problema". Fernández ha replicat que és una raó "filosòfica" i ha recalcat que la tasca que fa Protecció Civil "els usuaris som tots". "Està regulada" aquesta feina i que requereix "d'esforç i dedicació". La moció ha tirat endavant amb els vots de PSC, Podem, Junts per Sabadell i ERC i l'abstenció de la Crida.