Una noia ferida greu en un atropellament a Can Puiggener

És a la rotonda, al prop del límit de la ciutat, també hi ha un altre ferit lleu

L'atropellament a Can Puiggener
L'atropellament a Can Puiggener | Juanma Peláez
Redacció
02 de març del 2021
Actualitzat el 12 de març a les 12:19h
Una persona ha resultat ferida greu en un atropellament que s'ha produït aquest dimarts al matí a Can Puiggener, a la rotonda, a prop del límit de la ciutat. Es tracta d'una noia de 24 anys, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 
 

L'estat en el qual ha quedat el vehicle Foto: Juanma Peláez


Ha rebut l'avís a les 10.44 hores i, un cop al lloc, ha trobat dos ferits, la vianant i la conductora del turisme, de 55 anys, en estat lleu. La primera ha estat traslladada a l'Hospital Parc Taulí, mentre que la segona al CUAP Sant Fèlix. 
 

L'atenció del membres del SEM i Bombers Foto: Juanma Peláez


Fonts municipals han explicat que la noia passejava amb el gos i ha sortit corrents quan ha rebut l'impacte del vehicle, però que creuava el carrer per un pas de vianants. Fruit de la topada ha rebut un cop al cap i se l'ha traslladat conscient. Un agent de la Policia Municipal de Sabadell, poc després, ha trobat l'animal, sa i estalvi. 
 

L'agent amb el gos Foto: Juanma Peláez

Personal del SEM atenent la víctima amb el vehicle on es pot veure el cop Foto: Juanma Peláez


Fins al lloc s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, també dues unitats dels Bombers i unes altres dues del cos policial sabadellenc per facilitar les tasques dels professionals, així com fer tasques de regulació del trànsit.