patrimoni

VÍDEO Així es troba el castell de Can Feu

Compta amb espais que es troben en avançat estat de degradació

per NacióSabadell, Sabadell | 1 de març de 2021 a les 19:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha anunciat aquest dilluns un projecte per al castell de Can Feu, fer-hi un centre de formació en activitats mediambientals. Una proposta que espera financin els fons europeus per a la recuperació econòmica en el marc de la pandèmia.


Aquest patrimoni de la ciutat, considerat Bé Cultural d'Interès Local, amb el pas dels anys s'ha anat degradant i actualment han hagut de fer-se intervencions per apuntalar algunes parts. L'edifici s'ha anat deteriorant i actualment té desperfectes visibles.

El 2018 va passar a ser de titularitat municipal, amb l'expropiació i que va venir acompanyada de mig milió d'euros per fer obres al seu voltant. Una notícia que va coincidir, uns mesos després, amb la millora del passeig Can Feu, després de mesos tancat, pel soterrament de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). 

 

Participació