Un conductor begut provoca una fuga de gas d'un edifici de la Creu Alta estacionant el vehicle

Els agents el troben i en la prova d'alcoholèmia superava per més de tres la taxa permesa

Un control policial
Un control policial
NacióSabadell
01 de març del 2021
Actualitzat a les 14:24h
La Policia Municipal de Sabadell va denunciar la mitjanit de diumenge un home per conduir begut i que estacionant el seu vehicle va xocar contra la façana d'un edifici, cosa que va provocar una fuita de gas. La incidència va tenir lloc a les 0.25 hores, al carrer Batllevell, 155. 

Tal com ha precisat el cos policial, el conductor, un home de 50 anys, va fer "una maniobra incorrecta" i va topar amb l'immoble, justament on hi havia una canonada de gas. Tot i així, va marxar de lloc, amb el turisme aparcat. 

Poc després, agents de la Policia el van localitzar i en la prova d'alcoholèmia va donar un resultat de 0,92 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. Per això, se'l va denunciar com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. 

Els Bombers van tallar la clau del gas per inspeccionar la zona i es va avisar la companyia per a la reparació. No va haver-hi cap notificació d'intoxicats. 

Fins al lloc es van desplaçar quatre unitats de la Policia Municipal, tres dels Bombers i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).