animals

La Lliga Protectora d’Animals i Plantes de Sabadell farà la recollida i assistència d'animals abandonats

L'Ajuntament li ha adjudicat el contracte per un import de gairebé mig milió d'euros

per NacióSabadell, 27 de febrer de 2021 a les 12:00 |
La Lliga Protectora d’Animals i Plantes de Sabadell ha estat l'adjudicatària del contracte de servei de recollida, acollida, custòdia i assistència dels animals domèstics perduts o abandonats. Un encàrrec per un valor de 495.829,97 euros i que també inclou l'organització de deu campanyes o activitats que s’han de dur a terme mentre duri la relació contractual.

Es tracta d'un increment d'aquesta partida a l’Àrea de Benestar Animal, ja que inicialment, a l'any 2019, el Programa de Benestar Animal era 183.885,53 euros i la mateixa xifra del 2021 se situa en els 351.687,85. Així, en dos anys s'han duplicat el pressupost. 


El contracte entrarà en vigor el proper 14 de març i s'allargarà durant dos anys. L'objectiu del nou acord és assegurar la ràpida recollida dels animals perduts o abandonats a la ciutat, així com la seva atenció integral en un refugi (atenció veterinària,  alimentació,  higiene, cures, allotjament, entre d'altres) fins que els propietaris els recuperin o l’animal pugui ser adoptat.

Entre les principals novetats del nou contracte, destaca l’adaptació de la prestació del servei a la normativa actual (administrativa i d’animals), la gestió del servei integral o la millora de la informació i canals de comunicació amb l’Ajuntament. Així com estableix, entre d’altres, les condicions que han de reunir els vehicles que transportin animals, les instal·lacions que les acollin o el personal que els atengui, d’acord amb el que estableix la nova normativa reguladora.

 

Participació