política

Iceta fa secretari d'estat l'extinent d'alcalde de Cerdanyola i cap de campanya de Salvador Illa

Víctor Francos havia segon tinent d'alcalde a Cerdanyola i cap de gabinet de Pere Navarro

per NacióSabadell, 23 de febrer de 2021 a les 16:16 |
Víctor Francos | PSC
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimarts 23 de febrer, el nomenament de Víctor Francos Díaz com a secretari d'estat de Política Territorial i Funció Pública. Veí de Cerdanyola del Vallès va ser regidor del PSC fins al mes de setembre del 2020, quan va deixar el càrrec local per convertir-se en el cap gabinet de Salvador Illa, al capdavant del Ministeri de Sanitat. 

El nou secretari d'estat és llicenciat en Dret, amb títol extraordinari de carrera per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Postgrau en Estudis Jurídics Europeus Avançats (UAB). A l'Ajuntament de Cerdanyola va entrar l'any 2011 i des d'aleshores va exercir diverses responsabilitats, els últims anys, com a segon tinent d’alcalde i regidor delegat d'Espai Públic, Serveis Urbans i Manteniment de proximitat, Patrimoni, Serveis Jurídics. 


En la seva trajectòria professional, Francos ha ocupat diversos càrrecs de coordinació d'equips socialistes a diverses administracions públiques. En aquest sentit, va ser director de Relacions parlamentàries de la Presidència de la Generalitat (2006-2010), i assessor de la Diputació de Barcelona (2015-2016).

També ha estat cap de gabinet de l'exprimer secretari general, Pere Navarro, ha estat director del Parc Tecnològic del Vallès (2018-2019) i director de Relacions Institucionals i Comunicació Corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (2019-2020).

 

Participació