El Casal Cívic Rogelio Soto, segon punt de vacunació de la ciutat

Se suma al Centre Cívic Arraona Merinals i també administrarà la d'AstraZeneca

La vacuna continua estenent-se entre la població sabadellenca
La vacuna continua estenent-se entre la població sabadellenca | Martí Albesa
NacióSabadell
23 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:03h
El Casal Cívic Rogelio Soto serà el segon punt de vacunació a Sabadell. En aquest emplaçament s'engegarà el procés d'immunització als ciutadans menors de 56 anys, que no hagin passat la Covid-19 en els darrers sis mesos, sense patologies greus i no siguin considerades persones de risc. 

És a dir, s'administrarà la vacuna d'Oxford-AstraZeneca, i va adreçada a persones que desenvolupin tasques com fisioterapeutes, farmacèutics i auxiliars d’oficina de farmàcia, psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, òptics, optometristes, protètics dentals, odontòlegs, higienistes, logopedes, veterinaris, nutricionistes, podòlegs i estudiants de la salut. Així com membres dels cossos de seguretat, professionals dels serveis penitenciaris i d'assistència domiciliària, entre d'altres. 

Les persones seran avisades a través d'un SMS i se'ls donarà un dia i una hora per vacunar-se. D'aquesta manera, ja són dos els equipaments de la ciutat que punxen a veïns de la ciutat.

Fa dues setmanes es va posar en marxa el Centre Cívic Arraona Merinals, per on també van passar, i ho segueixen fent, personal d'aquests àmbits