GRÀFIC El cap de setmana deixa cinc defuncions al Taulí

Segueix la tònica de reducció d'hospitalitzats i la tercera setmana es tanca amb 118 pacients

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
23 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:04h
Les defuncions s'han incrementat el cap de setmana, el tercer de febrer, a l'Hospital Parc Taulí amb cinc i que han servit per tancar la setmana amb nou. Així, més de la meitat de les morts del mes s'han concentrat en aquests set dies. En total, en aquest segon mes de l'any se n'han notificat 19, segons les dades facilitades pel mateix centre hospitalari. 

Precisament, la setmana anterior només n'hi havia hagut una. D'aquesta manera, la segona quinzena de febrer ha arrencat amb nou decessos, pràcticament els mateixos que durant la primera quinzena   
 
En canvi, les hospitalitzacions s'han reduït fins a 118, consolidant la rebaixa cap de setmana rere cap de setmana, ja que quan va començar febrer n'hi havia 149. Una disminució que ha arribat tant de pacients a planta, n'hi ha 83, com de l'UCI/semicrítics, n'hi ha 35.

Precisament, els ingressos en aquesta unitat han patit una davallada a partir de la segona quinzena de mes, situant-se per sota de la quarantena. Igual que els de planta, que malgrat haver-hi dos més que a principis de setmana, s'estableix en la vuitantena i per sota del centenar. Unes xifres semblants a les de finals de 2020, poc abans que es tornés a disparar la incidència al Taulí.