Robatori de matinada amb el mètode butró en una joiera del Passeig Manresa

Els Mossos han obert una investigació

El vehicle encastat contra l'aparador
El vehicle encastat contra l'aparador | Dani Sánchez
NacióSabadell
18 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:07h
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per un robatori amb força que s'ha produït la matinada d'aquest dijous a una joiera, situada al Passeig Manresa, fent cantonada amb el carrer de les Valls, pel mètode butró, tal com ha confirmat la policia catalana.

Segons ha informat Ràdio Sabadell, els lladres han utilitzat dos cotxes per cometre el robatori, un per encastar el vehicle contra l'aparador, que s'ha quedat al lloc, i un altre per fugir. Tal com ha detallat, s'han endut les joies que hi havia exposades.

En una piulada publicada per la ràdio municipal es pot veure un vídeo en el qual dues persones accedeixen a l'interior d'un turisme, de color vermell, mentre sonen les alarmes de l'establiment i fugen pel mateix Passeig Manresa. 

La Policia Municipal de Sabadell ha precisat que els dos vehicles utilitzats en el robatori s'havien sostret i que durant la fugida, una unitat del cos els va localitzar i perseguir, fins que a l'autopista se'ls va perdre el rastre.

Curiosament, ara fa dos mesos, a pocs metres del lloc, es va produir un altre robatori amb el mateix mètode i també de matinada.