GRÀFIC La setmana arrenca amb la rebaixa de pacients a planta i a l'UCI

Es notifiquen tres defuncions, les primeres de la segona quinzena

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
18 de febrer del 2021
La segona quinzena de febrer ha començat amb una notable reducció de la pressió a l'Hospital Parc Taulí. I això ha arribat perquè s'ha rebaixat el nombre de pacients a planta i a l'UCI/semicrítics, en nou i tres, respectivament, segons les dades facilitades pel mateix centre hospitalari. 

A planta, fins aquest dimarts, hi ha 81 usuaris, situant-se novament en la vuitantena com fa una setmana i consolidant-se per sota del centenar, que va assolir el passat dilluns, 8 de febrer. Quant a la unitat de crítics, hi ha 38, passant a estar per sota de la quarantena, tal com fa set dies

Tot plegat, ha provocat que el nombre total d'hospitalitzats siguin 119, 12 menys que diumenge passat, després que el cap de setmana hi hagués un repunt. Uns guarismes inèdits aquest 2021 i que s'assimilen als de finals de 2020.   
 
Amb relació a les defuncions, després d'uns dies sense, en aquests dos primers dies de la tercera setmana de febrer n'hi ha hagut tres, quan la setmana anterior només hi havia hagut una mort. En total, s'han comptabilitzat 13 decessos aquest febrer.