L'Ajuntament posa bona nota al desenvolupament de la jornada electoral

Destaca, i agraeix, la mobilització del doble de personal

Les votacions a Cal Balsach
Les votacions a Cal Balsach | Juanma Peláez
15 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:21h
El regidor d'Acció Social de l'Ajuntament de Sabadell, Eloi Cortés, ha posat bona nota a la jornada electoral a la ciutat, "molt positiva", ha dit i  ha afegit, "es va desenvolupar sense cap tipus de problema". "Vam garantir les mesures de seguretat en tot moment", ha recalcat.

Precisament, ha posat l'accent en assegurar la votació minimitzant el risc de contagi, tant per a electors com pels membres de les meses. I així es va fer, ha dit, "amb control d'accessos" i la circulació de votants, amb entrades i sortides separades. A la vegada, Cortés ha recordat que "es van constituir les meses quan tocava i obrir els col·legis que va permetre votar des del primer moment".    

Ha posat l'accent, en especial, als nous llocs que es van habilitar per dipositar el vot a l'urna, perquè va suposar unes llargues cues i ho ha justificat per persones dedicades a la gestió de les cues, ja que va obligar a complir amb les mesures de seguretat. En aquest sentit, el regidor ha destacat, i agraït, la feina de tot el personal, de seguretat, de neteja, així com Policia Municipal i Mossos d'Esquadra i membres de les meses electorals, entre d'altres, per fer-ho possible.

Cortés ha precisat que es va "mobilitzar el doble" de gent que en uns comicis habituals i el fet que, tal com ha remarcat, "es va haver de replantejar des de zero" per "garantir la seguretat".