Constituïdes amb normalitat les 246 meses electorals de la ciutat

Hi ha una vintena mes de punts que en les anteriors eleccions

Un home votant en una mesa habilitada al gimnàs de l'institut Vallès
Un home votant en una mesa habilitada al gimnàs de l'institut Vallès | Albert Hernàndez
NacióSabadell
14 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:37h
La ciutadania  de Sabadell podrà votar amb la normalitat que ho permeti un context de pandèmia, ja que totes les meses electorals s'han constituït. Així, estan en funcionament els 59 col·legis electorals i les corresponents 246 meses, una vintena més que en la darrera cita amb les urnes. 

Cal recordar que enguany ja no hi ha com a punt de votació l'Escola Catalunya, Sabadell Cultura (antiga Escola Creu Alta), un local del barri de la Creu Alta, Casal de la Gent Gran-Sabadell Roureda i Escola Xaloc, però, en canvi, s'han habilitat l'antic Mercat de Sant Joan, el gimnàs de l’Institut Vallès i l'Institut Narcisa Freixas i Cruells, entre d'altres.

Fins aquest divendres, la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Sabadell havia acceptat pràcticament la totalitat de les al·legacions que havia rebut aquests últims dies per no ser en una mesa. Concretament, un 99% i és que havien arribat 2.657 justificacions i s'havien estimat 2.645. Únicament una dotzena no s'han admès, cosa que suposa poc menys de mig punt.

Aquest allau d'excuses suposa que la meitat dels ciutadans cridats a formar part d'una mesa electoral hagi presentat recurs per evitar-ho. 

La JEZ de Sabadell aplega una dotzena de municipis del Vallès Occidental sud, sud-est i els que són limítrofs amb la capital vallesana com Sentmenat, Castellar, Sant Quirze, Barberà, Badia, Santa Perpètua de Mogoda i Polinyà. En total, hi ha instal·lades 581 meses electorals i 5.229 persones que les integren.