Les famílies de l'Escola Nostra Llar demanen més seguretat per a l'entrada i sortida dels infants

Aprofitant el tall del carrer, canalla i pares es concentren per exigir mesures

Les famílies als accessos del centre
Les famílies als accessos del centre | Cedida
NacióSabadell
12 de febrer del 2021
Actualitzat a les 22:44h
Les famílies de l'Escola Nostra Llar s'han concentrat aquest divendres per reclamar mesures per garantir la seguretat dels infants a les entrades i sortides del centre. Aprofitant el tall del carrer, la canalla, molta disfressada, i els pares han fet proclames per exigir més espai per al vianant, així com més bicicletes i menys cotxes, entre d'altres.

Una protesta que ve motivada pel "creixent moviment d'escoles" que demanen "un entorn escolar pacificat, lliure de turismes i contaminació". I en el cas del Nostra Llar "fa anys" que així ho insten al consistori "i mai s'ha aconseguit res al respecte", segons les famílies. 

Malgrat que, des de l'inici de curs, i amb la finalitat d'evitar aglomeracions, "s'han vist obligats" per la pandèmia a impedir el pas de cotxes deu minuts al matí i uns altres deu a la tarda. "Però quan tot això acabi els talls també ho faran i tornarem a unes entrades i sortides massa perilloses". 

Per això, i per estalviar que passi, les famílies han demandat que la senyalització sigui com a "zona completament preferent per als vianants", que els talls siguin indefinits i la retirada dels contenidors i la parada de bus que hi ha davant de les portes del centre. Així mateix, s'instal·lin unes places de "Petó i adeu on calgui"