Les tapes envaeixen el Mercat Central

Els paradistes prepararan unes 50.000 tapes aquest dissabte a la tarda en el marc del Mercat de Tapes | L’any passat unes 20.000 persones es van sumar a la proposta gastronòmica i festiva

Redacció
16 d'octubre del 2015
Actualitzat el 17 d'octubre a les 0:56h
Una tapa de patates braves
Una tapa de patates braves | leo Gonzales/Flickr
 
El Mercat Central de Sabadell acollirà aquest dissabte per la tarda una nova edició del Mercat de Tapes, una proposta que reuneix gastronomia i festa a la llotja del mercat. L’any passat unes 20.000 persones s’hi van sumar, xifra que l’organització espera repetir.
 
Aquest cop, la festa arrencarà a partir de les 18.00 hores a l’exterior del mercat, amb la Gran Festa Castellera que comptarà amb els Saballuts, els Margeners de Guissona i la Colla Castellera de Castellar del Vallès. A continuació, els amants del country podran demostrar les seves habilitats amb les botes i el barret amb el grup Silvia’s Friends, a les 19.00 hores a la cantonada dels carrers Colom i Corominas.
 
No serà fins les 20.00 hores quan les tapes veuran la llum, acompanyades de l’actuació de Les Bruixes del Nord. Durant tota la vetllada, que s’allargarà fins la mitjanit, hi haurà actuacions de Dansa i Swing, així com una classe oberta de Zumba, i ball amb la Rumba Catalana de Landry i l’Orquestra Gitana.
 
Mentrestant, els assistents disposaran de les obres que hauran elaborat més de 50 paradistes del mercat, a preus populars que partiran de l’euro.