Eleccions catalanes 14-F

Sabadell garanteix la seguretat per a electors i personal de les meses

A la ciutat hi haurà vuit equipaments atípics com l'antic Mercat de Sant Joan i el pavelló municipal de Cal Balsach

per Albert Hernàndez , Sabadell, 11 de febrer de 2021 a les 18:15 |
Un dels participants al simulacre amb una urna | Albert Hernàndez
A poc més de tres dies perquè s'obrin la cinquantena de col·legis de Sabadell, l'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, ha garantit la seguretat tant per a electors com per al personal que configurarà les més de 200 meses electorals repartides per tota la ciutat.

"Serà segur", ha insistit Farrés aquest dijous, després de visitar l'antic Mercat de Sant Joan, on s'ha fet una mena de simulacre d'una votació, amb la mostra dels circuits d'entrada i sortida, la gestió de cues a l'exterior i el funcionament a l'hora d'anar a votar. A més, "de la ventilació i del confort" de les persones que hauran de passar més de deu hores a l'espai. 

 

El codi QR per consultar el cens Foto: Albert Hernàndez


L'antic Mercat de Sant Joan és un dels vuit "nous" punts de votació com el pavelló municipal de Cal Balsach, Institut Joan Oliver i l'Escola Agnès Armengol, entre d'altres, que reuneixen aquests condicionants per garantir el vot segur.Farrés ha expressat l'esperança que "no hi haurà problemes" per constituir-se les meses, encara que ha admès que "no hi ha experiència anterior" en un context de pandèmia. 

Més de 20.000 sabadellencs votaran en punts diferents dels habituals per a les eleccions catalanes, en total a les llistes definitives del cens hi ha 153.952 persones cridades a votar. Comptarà amb 59 col·legis i 246 meses electorals, 20 més que en l'anterior, i es mobilitzarà el doble de personal municipal.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació