Ràdio Sabadell s'envolta de «pocavergonyes» per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio

Dedica un programa, de tres hores, a la Colla de Sabadell adaptat al format radiofònic

Els dos encarregats de fer l'especial, Pere Gallifa i Aleix Graell, a Râdio Sabadell
Els dos encarregats de fer l'especial, Pere Gallifa i Aleix Graell, a Râdio Sabadell | Roger Benet
NacióSabadell
11 de febrer del 2021
Aquest dissabte se celebra el Dia Mundial de la Ràdio i l'emissora de la ciutat, Ràdio Sabadell, ha preparat un programa especial amb el qual s'envoltarà de "pocavergonyes", en una clara al·lusió a la Colla de Sabadell i que s'aprofitarà aquesta jornada per homenatjar aquest grup d'intel·lectuals. 

L'espai s'ha batejat amb "El Casino dels Senyors" -un muntatge escenogràfic de la Colla- i el dirigiran els periodistes de la casa, Pere Gallifa i Aleix Graell, des de les nou de la nit i fins a la mitjanit. "Tres hores de ràdio en directe" que estaran "plenes de sorpreses" i per retre un homenatge "al característic humor dels Trabal, Obiols, Oliver i companyia".

Ràdio Sabadell ha garantit "emocions fortes" i "un programa distès i satíric". Repassarà l’experiència d’alguns professionals que han passat pels micròfons sabadellencs a la secció La trucada a l’ex, es jugarà un quinto molt especial, el dels Llocs Perduts i es revisaran les cançons que parlen de Sabadell en un rànquing musical "d’allò més atípic".