Frustren una venda de droga des d'un vehicle amb l'ITV caducada, sense assegurança i el conductor sense punts

La Policia deté, poc més tard, el venedor, un home de 60 anys

Un control policial
Un control policial
NacióSabadell
10 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:23h
La Policia Municipal de Sabadell va frustrar la venda de droga, que es va produir aquest dimarts al vespre, al voltant de les 20.30 hores, des d'un vehicle que tenia l'ITV caducada, sense assegurança i amb l'home que es trobava al volant, de 42 anys, sense carnet per la pèrdua dels punts. 

Els agents van aturar el turisme a la benzinera que es troba al carrer Boccaccio i en fer les respectives comprovacions, es van percatar d'aquests incompliments i van denunciar el conductor com a responsable d'un presumpte delicte contra la seguretat vial, per conduir un vehicle a motor amb la pèrdua de vigència del permís. A més, es va immobilitzar el cotxe.

Durant l'escorcoll, els dos ocupants, de 48 anys i 45, se'ls va trobar substàncies estupefaents i també van quedar denunciats. 

Una hora i mitja més tard, aproximadament, policies del cos van donar amb el presumpte venedor, un home de 60 anys, que va quedar detingut per suposadament un delicte contra la salut pública. 

En total van participar cinc unitats de la Policia Municipal de Sabadell en aquesta acció sorgida arran d'una observació inicial d'una patrulla.