Els talls de llum continuen un mes després del temporal Filomena

S'han dut a Fiscalia 116 actes aixecades per la Policia Municipal de Sabadell

El ple de Manresa presentarà una moció per a paralitzar la instal·lació dels comptadors intel·ligents
El ple de Manresa presentarà una moció per a paralitzar la instal·lació dels comptadors intel·ligents | Endesa
09 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:18h
Fa un mes del pas del temporal Filomena que, durant quatre dies, va desplomar els termòmetres i va deixar pluja i neu en els punts més alts del Vallès Occidental. També va coincidir amb talls de llum en diversos punts de la ciutat. Passat aquest temps, l'Ajuntament de Sabadell ha assegurat que continuen les incidències. 

El regidor d'Acció Social, Eloi Cortés, ha precisat que hi ha aquesta manca de subministraments al carrer Gironès i a Can Puiggener. Ha explicat que s'han fet reunions amb la Generalitat, l'Institut Català de l'Energia (ICAEN) i altres municipis, entre d'altres, per tractar aquesta problemàtica. 

Cortés ha indicat que s'ha demanat a Endesa el detall de les inversions dutes a terme, perquè s'han fet actuacions en aquest sentit les últimes setmanes, així com que han continuat les trobades amb la companyia. 

Pels talls de llum entre el 8 i 16 de gener s'han dut a Fiscalia 116 actes aixecades per la Policia Municipal que puguin ser constitutives de delicte i que "acreditin", tal com ha ressaltat el regidor, que hi havia "risc" com ara, no s'hagi pogut escalfar la llet a un nadó, entre d'altres situacions.