GRÀFIC La primera setmana de febrer tanca amb una rebaixa hospitalària i nou defuncions

El cap de setmana es mantenen els ingressos a planta i a l'UCI/semicrítics i una mort

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
08 de febrer del 2021
Actualitzat a les 17:47h
La primera setmana de febrer ha començat amb una consolidació de la rebaixa hospitalària a l'Hospital Parc Taulí, després d'un cap de setmana en el qual s'han mantingut el nombre de pacients a planta i UCI/semicrítics, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari. En aquests set primers dies, s'han notificat nou defuncions. 

Així, hi ha un total de 142 persones ingressades al Taulí, les mateixes que el passat dijous. D'aquestes, 103 es troben a planta, segueix lleument per sobre del centenar. Es tracta del mateix nombre que hi havia l'últim dia de 2020; mentre que 39 a la unitat de crítics, mantenint-se per sota de la quarantena.   
 
Aquesta trentena de persones són les mateixes que hi havien hospitalitzades el passat 28 de gener. D'aquesta manera, es conserva la dinàmica descendent de fa ja una mica més d'una setmana. 

Quant als decessos, el febrer ha portat, en els primers set dies, nou morts, vuit de les quals entre dilluns i dijous, mentre una entre divendres i diumenge. Tot i el fre del cap de setmana, prossegueix la línia dels últims dies de gener, el pitjor mes de la tercera onada amb 74 morts.