estafa

Detenen un veí de Cerdanyola fent-se passar per infermer quan pretenia estafar una dona gran a Cambrils

Ho feia acompanyat d'una altra persona, amb qui ja havien arrestat fa un any per fets similiars a la Seu d'Urgell

per NacióSabadell , 6 de febrer de 2021 a les 08:00 |
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, un veí de Cerdanyola, de 53 anys, i un altre, de Gavà, de 46, que pretenien estafar una dona d'edat avançada a Cambrils fent-se passar per falsos infermers.

Segons la policia, el passat dimecres la víctima va rebre la trucada d'una dona que va preguntar-li per l'estat del seu marit i que li va comunicar que li enviaria a casa uns infermers per fer-li una revisió mèdica. La dona, estranyada, va adreçar-se a la farmàcia per informar-los i des d'allà van comprovar amb el CAP que no s'estaven fent revisions a domicili.


L'establiment va posar el cas en coneixement dels Mossos i dijous van enxampar els dos homes, que duien un maletí i trucaven al portal de la dona gran. Els agents els van identificar i traslladar a comissaria per esclarir els fets. Allà els sospitosos van explicar que treballaven en una empresa d'osmosi i que havien anat a vendre els seus productes.

Tot i això, van comprovar que els dos aparells no tenien res a veure amb l'osmosi. Van quedar detinguts pels suposats delictes d'estafa i intrusisme professional. A més, als dos detinguts els constava un antecedent policial de l'any passat per estafa i extorsió a la Seu d'Urgell. En aquella ocasió els van arrestar per estafar 30.000 euros a un home fent-se passar per intermediaris de financeres.


Van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb el compromís de presentar-se davant el jutge quan siguin requerits.

 

Participació