El PSC proposa un front comú de tots el partits per aconseguir «un acord de mínims» en matèria de salut

També que la residència del sud dugui el nom de Diego Granero

Una pancarta reclama la seva construcció de la residència
Una pancarta reclama la seva construcció de la residència | Albert Hernàndez
NacióSabadell
04 de febrer del 2021
Actualitzat a les 18:36h
El número 9 a les llistes del PSC a les eleccions catalanes, i primer tinent d'alcaldessa a l'Ajuntament de Sabadell, Pol Gibert, ha proposat fer un front comú de tots els partits per aconseguir "un acord de mínims" per a la ciutat en matèria de salut.

Gibert ha suggerit “deixar de banda la disputa política” i anar de forma unànime en tres projectes que “la ciutadania reclama” com són la reobertura del consultori del Poblenou, que no es retalli en personal de pediatria i la recuperació de l’oncologia pediàtrica a l’Hospital Parc Taulí.
 
“Hi ha forces polítiques que diuen una cosa i al Parlament defensen una altra” i ha afegit, “no ens podem trobar a formacions que el dimarts a la nit diuen voler obrir el consultori i 24 hores després anuncien que mantenen el tancament”. Ha insistit en la necessitat d’aquesta acció conjunta “per defensar els equipaments més bàsics”.
 
Així mateix, el socialista ha proposat que la futura residència del sud, una altra llarga reivindicació veïnal, dugui el nom de Diego Granero, que fou president de l’Associació de Veïns de Campoamor i un lluitador històric per reivindicar aquest equipament que va morir el passat mes de novembre.