GRÀFIC Rebaixa de pacients a planta i a l'UCI del Taulí amb l'arribada de febrer

Es notifiquen tres defuncions en els dos primers dies

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
03 de febrer del 2021
Actualitzat a les 19:06h
L'arribada de febrer ha canviat la tònica experimentada a l'Hospital Parc Taulí durant el primer mes de l'any, i especialment els darrers dies assolint el pic d'ingressos a crítics de la tercera onada -amb 46-, i és que hi ha hagut una rebaixa de pacients a planta i a l'UCI/semicrítics, gairebé una vintena en total.

En aquesta unitat torna haver-hi 42 persones, igual que fa una setmana, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari. Mentre que els ingressos estan, de forma lleu, per sobre del centenar, 107, reduint-se en 13, i en tendència a la baixa, des del passat 24 de gener.  
 
D'aquesta manera, s'apropa al límit dels 100 pacients i rebaixar d'aquesta xifra, cosa que no es veu des de finals de l'any passat, quan la incidència de la Covid es trobava per sota, amb una vuitantena. En total, hi ha 149 persones hospitalitzades.  

Quant a les defuncions, el febrer ha portat, en els dos primers dies, tres morts. I prossegueix la línia dels últims dies de gener, el pitjor mes de la tercera onada amb 74 morts.