SANT QUIRZE DEL VALLÈS

El Servei de Joventut es presenta a Les Fonts amb una festa aquest dissabte

L'Ajuntament dóna compliment a la petició del Pla Local de Joventut perquè tingui presència i activitat en aquest barri

per Redacció, 27 de març de 2015 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei municipal de Joventut Canya Jove es presenta aquest dissabte, 28 de març, al barri de Les Fonts. La presentació s’emmarcarà en una Festa Jove que començarà a partir de les 16:00 hores de la tarda al Centre Cívic Torre Julià. Amb aquesta acció es dóna resposta a una de les principals propostes que van sorgir del Pla Local de Joventut 2013-2016.

“En constatar aquesta demanda, vam iniciar tot de converses i trobades amb diferents col·lectius i agents socials del barri, així com amb els tècnics i serveis municipals que treballen a Les Fonts de forma més o menys intensa”, explica la regidora de Joventut, Míriam Casaramona.


La regidora ha afegit que “també ens hem reunit amb les entitats fontines amb la intenció de detecgar necessitats a cobrir en matèria de Joventut des del seu punt de vista i informar de les notres opcions d’intervenció”.

Casaramona ha dit també que “aquest treball preliminar ha continuat amb el jovent de Les Fonts, veritables protagonistes d’aquseta descentralització. A través de dinàmiques i converses amb ells i elles s’ha demanat la seva complicitat i la seva participació més activa, així com la seva demanda de propostes”.


Com a fruit d’aquest procés, la intervenció del Servei de Joventut Canya Jove s’iniciarà a Les Fonts després de Setmana Santa, el primer i tercer dimecres de mes, de 16 a 19.30 hores. El primer dimecres hi haurà una activitat, un taller o una sessió de dinamització. De la seva banda, el tercer dimecres s’oferirà atenció, informació i assessorament.

Programació prevista

Les activitats de la festa estan adreçades a joves a partir de 12 anys i caldrà inscripció prèvia. El programa, que serà ambientat amb música pel D’j Yess Ariza, que és del mateix barri, serà el següent:

-Masterclass de zumba (de 19:15 a 20:00 hores), a càrrec del Racó de la Dona.
-Demostració i taller de graffiti (de 16:30 a 19:00 hores)
-Torneig de futbol sala-5 (de 16:00 a 19:00 hores a la pista coberta)
-Play Station en pantalla gegant, FIFA o Sing Star (de 17:00 a 19:00 hores)
-Estampació de roba amb retoladors Posca (de 17.30 a 19:00 hores)
-Taller de hena (de 17:30 a 19:00 hores)


 

 

Participació