ERC taparà els vinils dels presos polítics per evitar comprometre els treballadors municipals

El líder republicà lamenta que l'alcaldessa "ni tan sols ha fet ús del dret a al·legació per defensar la llibertat d’expressió"

El record per als presos polítics a les finestres del grup municipal d'ERC
El record per als presos polítics a les finestres del grup municipal d'ERC | Albert Hernàndez
NacióSabadell
30 de gener del 2021
ERC taparà els vinils dels presos polítics que té penjats a les finestres del grup municipal, que donen a la plaça Sant Roc. I ho farà per no comprometre els treballadors municipals "que es veurien obligats a entrar" a l'espai i "arrencar-los", ha assenyalat la formació. Així doncs, no estaran visibles durant la campanya electoral. 

El líder del partit, Gabriel Fernàndez, ha lamentat que el govern municipal hagi mirat "cap a un altre costat", ja que ha estat l'Ajuntament el que ha rebut la denúncia, presentada per Cs a la Junta Electoral de Zona (JEZ), i "no podiem presentar al·legacions" com a partit. 

Per això ha carregat contra l'alcaldessa, Marta Farrés, perquè "ni tan sols ha fet ús del dret a al·legació per defensar la llibertat d’expressió" dels grups que formen part de la institució. Al seu parer es tracta "d'una competició entre partits nacionalistes espanyols" i ha afegit, que el PSC és troba "en una cursa desbocada per demostrar-ho".

Tal com ha relatat Fernàndez, la notificació va arribar el passat dimecres i "sorprenentment, no hi ha hagut cap al·legació". Sigui com sigui, el republicà ha recalcat que "sempre defensarem els nostres presos polítics i exiliats".