Programada tota l'oferta cultural de la ciutat fins al juny

Cites de cultura popular, museístiques, teatrals i circenses, entre d'altres, condicionades a l'evolució de la pandèmia

La festa dels 10 anys de LaSala
La festa dels 10 anys de LaSala | LaSala
NacióSabadell
31 de gener del 2021
Aquest cap de setmana ha començat a desplegar-se l'àmplia oferta cultural de Sabadell, amb "Celebraré mi muerte" a l'Estruch i "Mozartland" al Teatre Principal. L'agenda aplega cites de cultura popular, museístiques, teatrals, musicals, circenses, familiars i relacionades amb la lectura, entre d'altres, que s'allargaran fins al juny.

Es farà complint amb les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19 i condicionades a l'evolució de la pandèmia. Als teatres es podrà veure, entre d'altres, a la Faràndula Brodas Bros amb "Around The World" i l’obra de teatre "Monroe-Lamarr", amb text de Carles Batlle, direcció de Sergi Belbel i amb Elisabet Casanovas i Laura Conejero, al Teatre Principal, on també hi haurà en cartell "Broadway a capella". 

Precisament, al Principal es trasllada l'oferta de LaSala com ara, "Marúnica" de Roberto G. Alonso, "Adéu Peter Pan" de Festuc Teatre, "La faula de l’esquirol" de La Baldufa i "Jojo" de Borja González.

L'Estruch aplega un bon gruix de les propostes, amb una trentena de projectes, la majoria de residències artístiques com poden ser, "La punta de mi nariz" del Kolectivo Kónica; "INO" d’Ino Kolllective; "BRIC A BRAC" de Locomotiva; per celebrar el Dia Internacional del Circ, la Rhum & Cia presentarà "Gran reserva" i, en la disciplina de dansa i nous formats, "Playing Dead & Doing Time" de Victoria Mconnel. Pel que fa a l’àrea d’arts digitals, MediaEstruch, es presentaran sis projectes, Brisa amb "Error 404", Urati amb "Tardígrados" i Maia Francisco amb "Numerical Palindrome", entre d'altres. 

Els museus, d'Arts de Sabadell (MAS) i d'Història (MHS), aquest semestre, el primer, prepara les exposicions temporals com “L’home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat” i dues mostres sobre Fina Miralles. El segon, les mostres “Dolors Miralles”, “1934-1939. Pioneres del municipalisme feminista”, “Pere Muixí, terrisser” i una sobre la història del bibliobús que duia llibres al front durant la Guerra Civil.

Celebracions de la Salut i Sant Joan

Es continuarà amb el calendari de les festes tradicionals, és a dir, Sant Jordi, l’Aplec de la Salut i Sant Joan, a més de preparar la nova Festa Major, festivitats que se celebraran de la manera que la situació sanitària permeti en el moment concret. 

Consulta tota la programació cultural aquí. Tot plegat, també es podrà consultar a través de la iniciativa de la Regidoria de Cultura, "Sincronitzats".