Troben dues persones sense vida en un habitatge de Terrassa

Hi havia una alta acumulació de monòxid de carboni al domicili situat al barri de Can Parellada

Redacció
29 de gener del 2021
Final fatal per dos veïns de Terrassa que han mort al seu domicili per la mala combustió d'una caldera de gasoil. Els Bombers van rebre un avís aquest dijous a les 23.22 h que hi havia dues persones sense vida en un habitatge del carrer Grècia de Terrassa, al barri de Can Parellada. 

Fins al lloc dels fets, van desplaçar-se quatre dotacions per revisar l’immoble. Després de fer les comprovacions, les mesures van confirmar que hi havia una alta concentració de monòxid de carboni a l’habitatge, originat per la mala combustió d’una caldera de gasoil.

Un cop els Bombers van acabar la ventilació de l’habitatge, efectius dels Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de les diligències judicials i de la investigació per determinar les causes exactes de la mort de les dues persones, un home de 81 anys i una dona de 76 anys. Al lloc, també van treballar efectius de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El conseller d'Interior i exregidor de Terrassa, Miquel Sàmper, ha lamentat la mort de les dues persones i ha agraït la feina dels professionals. En el mateix sentit, el ple municipal de Terrassa, que se celebra aquest divendres al matí, ha començat amb un minut de silenci en record dels veïns morts.