cinema

La 13a edició de la Mostra de Cinema BRAM! al novembre

Es trasllada al calendari, que habitualment arriba al febrer

per NacióSabadell , 24 de gener de 2021 a les 12:00 |
La Mostra de Cinema BRAM!, que enguany arriba a la 13a edició, s'organitzarà al novembre. Concretament, entre el 4 i 14 de novembre. Els responsables han decidit ajornar nou mesos el certamen, ja que habitualment tenia lloc al febrer, davant una possible millora de la situació epidemiològica.

"Hi ha handicaps molt importants com el confinament municipal, que privaria a espectadors/es de fora de Castellar", així com, el toc de queda nocturn i la reducció de l'aforament de l’Auditori al 50% que afecten a la iniciativa cultural. Unes limitacions que, en principi, a la tardor estarien més flexibilitzades, segons han apuntat amb esperança.


Malgrat tot, els organitzadors han explicat que si encara continuessin, s'estudiaria la fórmula d'una mostra "en un format híbrid que combinés les projeccions presencials i les digitals". La 13a edició del BRAM! servirà per celebrar el desè aniversari del Club Cinema Castellar Vallès. Per tal de commemorar aquesta efemèride, l’entitat ha previst entre d’altres accions fer un reconeixement als socis del cineclub actual que també van ser socis del cineclub que va existir els anys 60 i 70 a la vila.

El que sí que es mantindrà en les dates habituals, entre els mesos de febrer i març, serà el BRAM! escolar, coorganitzat per la Regidoria de Cicles de Vida (Guia Didàctica) i la mateixa entitat. Això sí, traslladant l’activitat de l’Auditori a les mateixes aules. La proposta que s’ha fet arribar als centres consisteix en la programació d’El Meu Primer Festival online per als i les alumnes d’infantil i primària i en la realització d’unes sessions per als centres de secundària que comptarien amb la dinamització d’uns fòrums amb els alumnes.


L’any passat va comptar amb una xifra rècord d'espectadors, 3.800, que es va celebrar pocs dies abans que esclatés la pandèmia. 

 

Participació