via pública

Instal·len un semàfor al Pont de la Salut per millorar la seguretat dels vianants

Es tracta d'una reivindicació dels veïns de Ca la Daniela i el Raval d'Amàlia

per NacióSabadell, 23 de gener de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana ha començat a instal·lar-se un semàfor i sistemes de control de velocitat, a la carretera C-1413a, al primer pas de vianants a l’inici de la recta que porta cap al Pont de la Salut. Uns treballs que serviran per reforçar la seguretat dels vianants. 

A més, ha de permetre millorar la mobilitat segura entre Torre-romeu, els habitatges de Ca la Daniela i les Cases d'en Sanges amb la ciutat. L’objectiu també és reduir la velocitat de circulació dels vehicles en aquesta zona d’entrada i sortida de la ciutat, per traslladar als conductors la percepció de que ja estan en nucli urbà i que han d’adequar la velocitat a les limitacions establertes.


Amb aquesta actuació es dona resposta a la petició veïnal per reforçar la seguretat a la zona de Ca la Daniela i el Raval d’Amàlia.

En paral·lel, es millorarà la instal·lació semafòrica existent l’altra banda del pont, al Raval d’Amàlia, dotant-lo del mateix sistema de control de velocitat i s’instal·larà un sistema de prioritat semafòrica per facilitar la sortida dels vehicles dels veïns de la Pujada de la Salut.


L’obra civil durarà aproximadament un mes i ha estat acordada entre l’Ajuntament de Sabadell i la Direcció General de Carreteres de la Generalitat. Aquesta via, tant d’entrada com de sortida, pot assolir els 14.000 vehicles diaris. 

 

Participació