Cs proposa l'Hospital Temporal Vallès Salut com un centre de «macro vacunació»

El partit sosté que compta amb els circuits ja dissenyats des de que es va aixecar sobre el tartan

La construcció de campanya a la pista coberta d'atletisme de Sabadell
La construcció de campanya a la pista coberta d'atletisme de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
20 de gener del 2021
El portaveu de Cs, Adrián Hernández, ha proposat que l'Hospital Temporal Vallès Salut, construït sobre el tartan de la pista coberta d'atletisme el passat abril, sigui un centre de "macro vacunació" contra la Covid-19. Ha assegurat, fins i tot, que podria servir tant per als veïns de Sabadell com per a ciutadans d'altres municipis. 

Hernández ha puntualitzat que es podria utilitzat "una part", una vegada s'acabi la campanya a les residències i al personal sanitari, per poder "arribar a la resta de la població en la major velocitat possible i amb tots els recursos". 

El líder de la formació taronja ha assenyalat que compta amb circuits dissenyats des de la seva creació i, en el cas que fos necessari, seria "compatible" l'atenció de pacients de la tercera onada i el suministrament a usuaris. 

A més, ha recalcat, que la zona on es troba l'equipament esportiu és "accessible, fàcil d'aparcar" i ha suggerit "muntar dos torns de vacunació que ocuparien 14 hores", tot i que no ha descartat la possibilitat d'ampliar-ho a 24 hores.