Cribratges massius a 46 empreses del Vallès Occidental

S'han realitzat 447 tests d'antígens a Pimes de Barberà del Vallès, Castellbisbal i Sentmenat

Tests d'antígens a diferents empreses del Vallès Occidental, sota el lema PIMEC Covid Free
Tests d'antígens a diferents empreses del Vallès Occidental, sota el lema PIMEC Covid Free | Cedida
Redacció
20 de gener del 2021
La patronal de les petites i mitjanes empreses de Catalunya (PIMEC) i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb la col·laboració dels ajuntaments, han dut a terme cribratges massius a 46 empreses de la zona. Concretament, s'han realitzat 447 tests d'antígens a treballadors i de pimes de Barberà del Vallès, Castellbisbal i Sentmenat.

L'acció, sota el títol "PIMEC Covid free", ha estat possible gràcies als equips sanitaris de les unitats mòbils medicalitzades. El president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha volgut destacar que "amb aquesta acció, ja hem realitzat 2078 tests ràpids d'antígens a treballadors de 187 empreses catalanes". A més, ha afegit que la patronal segueix donant suport a les empreses garantint l'activitat econòmica a la vegada que la salut de les persones, amb l'acció "Covid Free in company".

A Barberà del Vallès, el 12 de gener, es van realitzar 213 tests d'antígens a 14 empreses del municipi al Centre d'Empreses Nodus. A Castellbisbal, dos dies després, es van efectuar 105 tests a 17 empreses a la Casa de la Vila. Finalment, el dia 18 de gener, a Sentmenat, es van dur a terme 129 tests d'antígens a 15 empreses al Polígon Industrial Can Clapers.

D'altra banda, el conseller comarcal de Desenvolupament Econòmic Local i alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, ha explicat que aquesta és una de les accions previstes en el Pla de Xoc de Covid-19 per a la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental. Aquest pla té com a objectiu garantir la seguretat i la prevenció de la salut dins les empreses.