La Policia Municipal aixeca més d'un centenar d'actes en una setmana pels talls de llum

El cos visita també més d'un centenar de domicilis

Un cotxe de la Policia Municipal
Un cotxe de la Policia Municipal | Albert Hernàndez
NacióSabadell
19 de gener del 2021
La Policia Municipal de Sabadell ha aixecat 110 actes en una setmana -des del passat divendres, dia 8, i fins el passat dissabte, 16-, relacionats amb els talls de llum que s'han produït a la ciutat. I que s'han traslladat a Fiscalia per si "poguessin ser constitutius de delicte per vulneració del dret d'accés a subministrament energètic", tal com ha indicat el consistori. 

El cap de setmana, el segon del mes de gener, quan el cos va començar a recollir afectacions, a instàncies de l'Ajuntament, es va tancar amb 37 actes. La setmana passada -sense comptar diumenge- van aplegar 73, sent el dimarts la jornada amb més nombre, amb 32. Entre els passats divendres i dissabte, 12, un menys que set dies enrere. 

En total, els agents de la Policia, durant el mateix període, han visitat 134 llars de la capital vallesana. Les interrupcions del servei dels darrers dies van arribar de les llars de barris com Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull-Cifuentes, Torre-romeu, Eixample, la Plana del Pintor i Campoamor-Espronceda.