Aterra la quarta edició de la Fira-festa Medieval de Sentmenat

Redacció
15 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:40h
576_1323265143_Adri_Costa_MG_8391_Mercat_Medieval_Vic_2011
576_1323265143_Adri_Costa_MG_8391_Mercat_Medieval_Vic_2011 | Adrià Costa

Foto: Adrià Costa


Aquest cap de setmana el Castell de Sentmenat farà un viatge en el temps per acollir la quarta edició de la Fira - festa medieval del municipi. El dissabte a les 10:00 hores s'obrirà la fira que es podrà visitar fins al diumenge al vespre. Hi haurà parades de productes, oficis i tradicions, una mostra de comerç local, un campament medieval, tallers de fang a càrrec del Taller d'Art, la visita dels gegants de Sentmenat, passejades amb cavalls, batalles medievals, xocolatada i un gran sopar medieval al primer pis del castell el dissabte al vespre.

La planta baixa i la terrassa del castell romandran obertes els dos dies i en aquests espais s'hi succeiran escenificacions medievals. A més com a novetat d'aquest any el diumenge al matí es sumarà a la fira Helpguau amb una campanya d'adopció de gossos.

L'objectiu d'aquesta Fira-festa Medieval, que organitza el Grup d'Amics del Museu Arxiu amb la col·laboració de l'ajuntament, és donar vida al Castell de Sentmenat, l'element patrimonial més important de la vila, i convertir-se en un esdeveniment on es trobin entitats, comerços i ciutadans al voltant d'una celebració lúdica i cultural.