coronavirus

El risc de rebrot es dispara i estableix un rècord a Sabadell

Supera per primera vegada el miler de punts

per NacióSabadell , 15 de gener de 2021 a les 18:25 |
Un nou espai habilitat a l'Hospital Parc Taulí | Hospital Parc Taulí
La pandèmia s'ha desbocat amb l'arrencada del nou any a Sabadell. El risc de rebrot s'ha disparat aquesta setmana a la ciutat i ha establert un rècord. Per primera vegada ha superat el miler de punts. Concretament, s'ha situat en els 1.019, segons dades del Departament de Salut. 

En només cinc dies s'ha multiplicat per més de dos, passant de 431 -el dia de Reis- als 1.019 actuals, en un creixement exponencial i que mai havia experimentat amb aquesta rapidesa en tota la pandèmia. 


L'anterior rècord es va donar el 26 d'octubre, quan es van assolir els 948 punts, després d'un mes, també va començar l'increment curiosament el dia 6, amb crescuda continuada al llarg dels dies. A partir del tram final del mes va començar a desplomar-se fins arribar a col·locar-se lleument per sobre del centenar, va ser a les portes del pont de la Constitució, a principis de desembre. 

El 2021 va començar a la localitat vallesana per sobre dels 500 punts de risc de rebrot i amb una dinàmica clarament en descens, però, en aquesta segona setmana sencera del nou any s'ha disparat aquest valor. La velocitat de contagi (l'Rt) també ha pujat fins a l'1,89. 


Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació