Arriba la 34a edició de les Jornades Associatives i Culturals

Redacció
15 d'octubre del 2015
Actualitzat a la 13:32h
Imatge de les Jornades Associatives i Culturals  de Badia.
Imatge de les Jornades Associatives i Culturals de Badia. | Ajuntament de Badia del Vallès

Imatge de les Jornades Associatives i Culturals de Badia. Foto: Ajuntament de Badia del Vallès


Més d’una trentena d’activitats repartides entre el 16, 17 i 18 d’octubre, conformen el programa de la 34a edició de les Jornades Associatives i Culturals de Badia del Vallès. Organitzades per la Federació d’Entitats Culturals (FEC), amb el suport, entre d'altres, de l’Ajuntament de Badia del Vallès i amb la col·laboració de multitud d’entitats del municipi, les activitats es repartiran entre l’Auditori Municipal, l’edifici Antonio Machado, el Casal d’Avis i la plaça Major de Badia del Vallès.

Els actes del dia 16 se celebraran a l’Auditori Municipal. Com que l’aforament és limitat, les entrades estaran disponibles mitja hora abans i amb antel·lació al despatx de la Federació d’Entitats Culturals. Dissabte al matí, les activitats se centraran a la plaça Major. Des de les 10:00 hores, la plaça s’omplirà de tallers, exposicions, balls, espectacles i paradetes de venda d’artesania i degustació de menjar, entre d’altres. Com a plat fort, a les 14:00 hores, hi haurà el dinar popular de la FEC. A la tarda, el Casal d’Avis acollirà balls i cants corals, a més d’una demostració de poesia. I a l’edifici Antonio Machado, també hi haurà concerts i demostracions de balls i, ja a la nit, un bingo solidari.

Diumenge, la ciutat es llevarà al so de la cercavila a càrrec de la banda de la Cofradía, amb sortida i arribada a la plaça Major. A més, durant tot el matí, hi haurà el XXIII Ral·li Fotogràfic i, entre les activitats de la tarda, a l’Antonio Machado, tindrà lloc una ballada de sardanes i un concert d’havaneres i rom cremat.