Carme Ruscalleda: «El vermut és joventut. És moment de llibertat»

La xef santpolenca sempre té unes ampolles de vermuts a la seva cuina i els utilitza sovint en els seus plats

Ester Bachs
29 de març del 2015
Actualitzat el 31 de març a les 19:40h
Carme Ruscalleda treballant en el seu restaurant de Sant Pol de Mar
Carme Ruscalleda treballant en el seu restaurant de Sant Pol de Mar | J.Vera

Carme Ruscalleda, xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, és ambaixadora de molts productes amb la seva cuina de proximitat i els dóna a conèixer per tot arreu. És col·laboradora de la Universitat de Harvard, i transporta periòdicament els seus menús al Japó, on allí té una rèplica del seu restaurant santpolenc, amb tres i dues estrelles Michelin, respectivament. No li falta mai una ampolla de vermut a la seva cuina i més que una tradició, el considera un inseparable de la nostra cultura i de la festa, per començar “la gresca i xerinola, que als pobles ens agrada tant”.

Tota l'entrevista a Vadevi